KIK VAGYUNK?

Intec Online Kft 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy kihasználja magyar és nemzetközi online világ piaci réseit. Cégünk fő tevékenysége a VPS hoszting és releváns szolgáltatásai, valamint online marketing, ezzel segítjük online, ügyfeleink megjelenését a weben.

Biztonságos, gyors weboldal kiszolgálást és üzemeltetést vállalunk. Honlapkészítést és a hozzá kapcsolódó online marketing szolgáltatásokkal népszerűsítjük a vállalkozásokat.

Immár hét éve napi szinten oldjuk meg az ügyfelek problémáit, ezért olyan online megoldásokat tudunk kínálni amivel a cégek versenyképesebbek lesznek a weben. Csak tesztelt szakemberekkel dolgozunk együtt, így elkerüljük a problémás kivitelezéseket.

Mindig naprakészek vagyunk az online világban, ezért szeretjük az új dolgokat, számunkra ez kihívás, hivatás. Nyitottak vagyunk az új ötletekre amiket általában meg is valósítunk. Ezért főleg fiatal kollégákat alkalmazunk és nem riadunk vissza új trendi feladatok megoldásától, ami még új a piacon.

Olyan kiváló termékeket, biztonságos szolgáltatásokat kívánunk kidolgozni és értékesíteni ami előre mutat, így biztosítjuk az állandó megújulást. Nem kívánunk árversenyt indítani, inkább a szolgáltatások minőségét hangsúlyozzuk.

Akik az elmúlt 7 évben már minket választottak azok 99% ugyanezzel jellemzi a cégünket, erről számos referenciával rendelkezünk.

Cégünk elérhető az összes fontos online marketing csatornán, számos követővel és állandó frissítéssel tesszük népszerűbbé vállalkozásunkat. Ha felkeltettük figyelmét ezzel a rövid bemutatkozással, kérem, hogy tekintse meg szolgáltatásainkat.

KARBAN ÉS NEM KARBANTARTOTT, GYORS, VPS MEGOLDÁSOK WEBOLDALADHOZ!.

VELÜNK GYORSABB WEBOLDALAD LESZ, AMI TÖBB KONVERZIÓT ÉS JOBB GOOGLE POZÍCIÓT JELENTHET!

SEGÍTSÉG

24/365 EMAIL, CHAT SEGÍTSÉG VAGY HÍVJ MINKET

24/365 EMAIL, CHAT SEGÍTSÉG VAGY HÍVJ MINKET

24/365 EMAIL, CHAT SEGÍTSÉG VAGY HÍVJ MINKET

KAPCSOLAT

MINI VPS BÉRLÉS

VPS BÉRLÉS SZOLGÁLTATÁSOK

VPS SZOLGÁLTATÁSOK

MINI VPS HOSZTING BÉRLÉS

KAPCSOLAT

BIZTONSÁG

WEBOLDAL ADATMENTÉS, BIZTONSÁGOS ADATKÖZPONT

VPS ADATMENTÉS, BIZTONSÁGOS ADATKÖZPONTOK

GYORS, BIZTONSÁGOS SZERVEREK, ADATKÖZPONTOK

KAPCSOLAT

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

ELMÚLT 7 ÉV STATISZTIKÁJA ALAPJÁN A SZERVEREK RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSA 99,99% FELETT VOLT.

0%
GARANTÁLT RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
0%
VALÓDI RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

MINI VPS
HA GYORSABB WEBOLDALT SZERETNÉL

ÉRDEKEL