fbpx

MIT ÉS KINEK KÍNÁLUNK?

Weboldal, program fejlesztőknek, honlap tulajdonosnak kínálunk, karbantartott (nincs szükség rendszergazdára, szoftverre stb…Cpanelen mindent beállíthat) és egyedi VPS szerver bérlést honlaphoz, egyedi programokhoz, fejlesztéshez. Tökéletes megoldás, ha jelenleginél: Gyorsabb, Biztonságosabb, Kényelmes szolgáltatást keresel.

  • Sokkal gyorsabb weboldalt!

  • 99,99% gyakorlati rendelkezésre állást!

  • Napi, heti, havi mentésből visszaállítás

  • Egyszerűen kezelhető admin felület
  • Adatmentés külön backup szerverre
  • Versenyképes árakat
  • Minőségi szolgáltatást
  • Bármilyen eszközzel csatlakozhatsz
  • Világon bárhonnan eléred

HOGYAN LESZ GYORSABB WEBOLDALAM?

ELÉRHETŐ 4 ADATKÖZPONT

Budapest, Falkenstein, Nuremberg, Helsinki

VPS SZERVER BÉRLÉS
FEJLESZTŐKNEK VAGY/ÉS HA GYORSABB WEBOLDAL KISZOLGÁLÁST KERESEL.

ÉRDEKEL

VPS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egy mondatban összefoglalva a dedikált erőforrás és az egyedi beállítások lehetősége miatt. Közvetlen nem függsz másik felhasználótól, a saját beállításokkal személyre szabhatod az alkalmazásokat, hogy az megfelelőbben működjön. Megosztott szerveren erre nincs lehetőség általánosságban kell beállítani a szervert.

Ismerjük a megosztott szerver korlátait….VPS-en megtehetsz bármit, hogy az alkalmazásod megfelelően fusson, telepíthetsz olyan alkalmazásokat amik még csak béta vagy akár fejlesztheted a saját alkalmazásodat is.

Az alap vps havi 1000 Ft-tal kerül többe mint egy megosztott tárhely. Ezért az összegért sokkal több erőforrást és lehetőséget kapsz, gyorsabb weboldallal pedig sokkal több ügyfelet tarthatsz meg! Mindig az a kérdés mi a cél, ha acél hogy olcsó legyen akkor ez nem a legjobb neked, ha acél hogy weboldalad maximálisan jól működjön és ezért hajlandó vagy többet fizetni, akkor a legjobb helyen jársz. Velünk gyorsabb lesz a weboldalad!

Végül is bármit, de javasoljuk a linux alapú rendszereket, ha megosztod velünk, hogy pontosan mit szeretnél, akkor segítünk kiválasztani a legjobb operációs rendszert.

Igen, igény esetén 10 napos próba vps-t biztosítunk.

Mi nem PC alapú számítógépekkel üzemelünk :D (Sajnos vannak sokan akik igen). Kizárólag DELL szervereket és Cisco eszközöket használunk a problémamentes üzemeltetés érdekében. Persze ezek sokkal drágább eszközök mint a személyi számítógépek. Cégünk csak megfelelő minőségű eszközökkel szakemberekkel, rendszergazdákkal és mérnökökkel együtt üzemeltet. Szervereink Invitel szerverteremben helyezkednek el ahol fegyveres biztonsági őrök felügyelek a rendet.

Röviden: sokkal :D Az ok az hogy a szerver beállításait az alkalmazáshoz igazítjuk és nem fordítva, ha nem elég az erőforrás akkor adunk még, mert lehetséges. Általánosságban elmondható hogy VPS-en az oldalak nagy része 10-30%-kal gyorsabban fut anélkül, hogy azt optimalizálnánk, csupán az erőforrás nagysága miatt. Igény szerint segítünk optimalizálni az alkalmazást, így velünk biztosan gyorsabb weboldalad lesz!

Persze, javasoljuk, hogy ugyanonnan levelezz ahol a weboldalad kiszolgálása történik.

A tárhelyen több száz vagy akár ezer felhasználó is osztozhat, nincs lehetőség egyéni beállításokra, megoldásokra. Ha egyik felhasználó elront valamit vagy csak támadás éri akkor sajnos azta többi felhasználó is észre veszi pl. megállhat a http kiszolgálás. Ezzel szemben a VPS-en saját operációs rendszer működik, egyedileg beállítva, beleértve az erőforrást is, nincs kiszolgáltatva más felhasználóknak. Ezért a stabilitás is sokkal jobb.

Legfontosabb kérdés! Mindig azt az adatközpontot válaszd ami a célpiacodhoz legközelebb van fizikailag! Ha több célpiac van akkor érdemes több vps-t bérleni. Tehát ha a célközönséged Magyarország akkor Budapesti adatközpontot válassz, de ha van több célpiac, akkor annak megfelelően alakítani a weboldalt.

Biztosítunk adatmentést, de attól függ, hogy milyen igényeid vannak és, hogy melyik VPS rendszerre kerülsz, ezt egyeztetés után tudjuk megbeszélni. Lehetőség van napi, heti, havi akár 30 napos megtartással is adatmentésre. Az adatmentés mindig másik, fizikailag külön szerverre kerül.

Igen van admin, attól függ, hogy milyen VPS szerverre kerülsz, ezt mindig az adott igény szerint határozzuk meg, de előtte egyeztetjük veled!

Igen, a feladat összetettségétől függ, de még díjmentesen is megoldható. Kérd ajánlatunkat és segítünk.

Igen, persze, de nem sokkal ha figyelembe vesszük, hogy sokkal nagyobb az erőforrás és ha nem elég ez, akkor bármikor növelhető, akár újraindítás nélkül is. Ha számokban fejezzük ki, akkor 2018-ban egy 10gb megosztott tárhely átlagosan 10 e Ft. körül van, az erőforrás ismert…. ezzel szemben nálunk 21 000 Ft.-tól, de sokkal nagyobb erőforrással, ezért a tárhely méretet nem érdemes összehasonlítani mert nem az fogy el 99%-ban, hanem a megosztott tárhely erőforrása! Ha valóban szeretne professzionális szolgáltatást, akkor a drágább, de minőségi szolgáltatást válassza!

Go to Top