VPS a gyorsabb weboldalért.

A mai világban ellengethetetlen a gyors weboldal, magas rendelkezésre állással. A lassú weboldalt elhagyja az ügyfél, persze nem mindenki, de ha online értékesít akkor sok ügyfelet veszíthet. Mi gyors és zökkenőmentes kiszolgálást kínálunk olyan személyeknek, cégeknek akinek fontos a stabil, gyors weboldal kiszolgálás.

MENTÉS & VISSZAÁLLÍTÁS.

A biztonságos üzemeltetés fontos eleme a mentés. Kínálunk, napi, heti, havi mentést külön backup szerverre, ami független teljesen a vps szervertől.

SKÁLÁZHATÓ TECHNOLÓGIA

IT BIZTONSÁG.

A szerverek, fegyveres őrökkel védett, pormentes szervertermekben helyezkednek el. Maximális biztonság, redundás áramellátás, csak engedéllyel férhet bárki hozzá. Szervereinken mindig a legfrissebb stabil szoftver verziók futnak, így maximáljuk a biztonságot.A biztonsági mentések miatt, amit külön fizikai szerverre mentünk, nem kell aggódnia ha bármilyen gond lépne fel. A mentésekből gyorsan vissza állíthatóak a weboldalak.

SEGÍTSÉG RENDSZER.

Szervereinket, szolgáltatásainkat is automata rendszer monitorozza, hiba esetében azonnali értesítést kapunk. Ettől függetlenül ha hibát tapasztal azt bejelentheti telefonon, emailben akár chaten is.

SZERETNÉK
GYORSABB WEBOLDALT.

ÉRDEKLŐDÖM